Hvad er biobrændstof?

​I 2012 blev al benzin, der sælges i Danmark, tilsat 5 % bioethanol. Tilsætningen af biokomponent til diesel var næste trin, og i 2011 blev der tilsat 7 % biodiesel til al transportdiesel i Danmark.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem