Hvorfor sælger OK også E10-benzin?

I EU’s VE-direktiv er der et krav om minimum 10 % vedvarende energi i transporten i år 2020. Salget af E10-benzin er derfor et lovkrav, der gælder alle benzinselskaber. Lovkravet er vedtaget for at gøre transporten grønnere, og derfor skal alle tankstationer i Danmark, inklusiv OK, sælge E10-benzin.

Ønsker du at vide mere, henviser vi til Drivkraft Danmarks hjemmeside, som du kan besøge ved at klikke her.