Hvorfor skal vi køre på biobrændstof?

Regeringen vedtog i juni 2009 en lov, som forpligter benzinselskaberne til at øge anvendelsen af bæredygtige biobrændstoffer i Danmark. Derfor kører vi nu på benzin tilsat 5 % ethanol og på diesel tilsat 7 % biodiesel.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem