Hvad får jeg i bonus på fyringsolie fra OK?

Når du køber fyringsolie hos OK, får du 75 kr. i bonus hos Coop pr. 1000 liter. Hver gang du bestiller olie hos OK.

Du skal bare oplyse dit Coop-medlemsnummer – ligesom når du bruger dit Coop-medlemskort i butikkerne.

Læs mere om fyringsolie fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem