Kan jeg få bonus, selvom jeg får rabat, fordi jeg bestiller på nettet?

​Ja, det kan du sagtens. Den bonus fra Coop du optjener i kampagne-perioder, er helt uafhængig af de rabatter og tilbud, du ellers får i OK.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem