Kan I oprette mig som Coop medlem, så jeg kan få bonus på min bestilling?

​Nej, det kan vi desværre ikke. Du skal selv oprette dig som medlem hos Coop.

Vær opmæksom på, at det koster 250 kr. at blive Coop-medlem.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem