Hvordan køber jeg en OK Ladepakke til min elbil?

Du kan købe din OK Ladepakke ved at ringe til OK på 70 10 20 3370 10 20 33. Derudover er det muligt at købe en OK Ladepakke gennem flere bilforhandlere under Nic Christiansen Gruppen.

Læs mere om OK's ladeboks

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem