Hvilke fordele er der ved at vælge OK's løsninger til elbil?

OK kender de danske bilisters behov og prøver hele tiden at tilbyde den energi som vores kunder efterspørger. Derfor passer opladning af elbiler perfekt ind i den viden, vi har opbygget over mere end 100 år. Vi vil gøre det lige så nemt og enkelt for dig som kunde at lade din bil, som at tanke den.

Se hvor du finder OK's ladestationer på linket herunder eller brug OK-appen.

Find OK's ladestationer

Med en OK Ladepakke står OK for det hele. Du får service og teknisk support inkluderet, det er med til at give dig sikkerhed og gøre det nemmere for dig. Med OK's ladepakke betaler du kun for den el, du bruger, og du kan få grøn strøm fra Danmark.

Vælg selv om du vil købe din ladeboks eller leje din ladeboks.

Find den bedste ladeløsning