Kan jeg få en ladeboks uden abonnement hos OK?

Nej, du kan ikke få en ladeboks hos OK uden et abonnement. Men vælger du leje af ladeboks inkl. el fra OK kan du komme i gang for kun 2.995 kr. for oprettelse inkl. installation af din OK-ladeboks.

Du får en komplet ladeløsning, hvor OK står for alt fra installation til support, til en attraktiv oprettelsespris og du betaler kun for den el, du bruger. Du kan også få Coop-bonus, når du vælger OK Ladepakke.

Læs mere om opladning af elbil