Hvad er lønsikring?

Lønsikring er en forsikring du kan tegne, som giver dig ret til et ekstra beløb ud over dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs. Beløbet, du kan få udbetalt af lønforsikringen, afhænger af hvor meget du har forsikret dig for.

Med en OK Lønforsikring får du op til 80 % af din løn dækket. Forsikringspræmien er kun 4,25 % af den ydelse du vælger. Du betaler din forsikringspræmie månedligt forud. Du får udbetalt det beløb du har forsikret dig for, når du har været arbejdsløs i 30 sammenhængende dage. På den måde har du mulighed for at supplere dagpengene, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs, med en lønforsikring.

Læs mere om OK Lønforsikring