Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver opsagt og ønsker udbetaling fra OK Lønforsikring?

Når du har modtaget dokumentation fra A-kassen for din første ledighedsperiode, skal du melde dig ledig til OK's forsikringsadministrator.

På vores side om lønforsikring, kan du finde blanketten 'Anmeldelse af ufrivillig arbejdsløshed', som du skal udfylde og indsende med bilag, for at vi kan behandle din henvendelse. Så klarer vi resten.

Få dit brændstof betalt hvis du bliver arbejdsløs. Læs mere om OK Benzinkortforsikring

Læs mere om OK Lønforsikring