Hvis jeg har en lignende lønforsikring i et andet selskab, kan jeg så overføre min anciennitet til OK Lønforsikring?

Ja, du kan godt overføre din anciennitet til OK Lønforsikring.

Ved skift af lønsikring kan du overføre din anciennitet fra en anden tilsvarende, dansk forsikringsordning. Med 'tilsvarende' menes, at du tegner en OK Lønsikring med samme dækning, selvrisikoperiode og udbetalingsperiode. Du skal ved tegningen kunne opfylde betingelserne for at nytegne OK Lønsikring, hvilket betyder, at du skal have været i arbejde i de seneste seks måneder og ikke må have kendskab til forhold, der kan føre til din afskedigelse.

Vælger du derimod en lavere dækning hos OK Lønsikring, undgår du kvalifikationsperioden.

Se de fuldstændige krav for overførsel af anciennitet i forsikringsbetingelserne punkt 18 (pdf)

Læs mere om OK Lønforsikring