Hvornår begynder jeg at få udbetalinger fra OK Lønforsikring?

Udbetalingen begynder, når vi har godkendt din anmeldelse. Du kan få udbetaling for hver dag, efter at den ufrivillige arbejdsløshed er indtrådt.

Efterfølgende udbetalinger sker med 1/30 af den aftale forsikringsydelse for hver dag med ufrivillig arbejdsløshed.

Du kan få udbetalt op til 360 dage pr. arbejdsløshedsperiode, og i alt op til 1.080 dage ved flere adskilte arbejdsløshedsperioder.

Læs mere om OK Lønforsikring