Jeg driver selvstændig virksomhed - kan jeg tegne en OK Lønforsikring?

Nej, du skal være fastansat som lønmodtager med mindst 16 timer om ugen, for at kunne tegne en OK Lønforsikring.

Læs mere om OK Lønforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om lønforsikring

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem