Jeg driver selvstændig virksomhed - kan jeg tegne en OK Lønforsikring?

Om du kan tegne en lønforsikring hos OK som selvstændig, det afhænger af, hvordan din A-kasse vurderer din selvstændige virksomhed.

Den primære skelnen går på om din selvstændige virksomhed betragtes som hovedbeskæftigelse eller bibeskæftigelse:

• Er du lønmodtager med en mindre selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse (f.eks. et bogholderi), så kan du få en OK Lønforsikring. Betingelsen for at få udbetalt dækningen er, at A-kassen har godkendt din bibeskæftigelse, at du står fuldt til rådighed og eventuelt har ret til fulde dagpenge under ledighed.
  • Er du lønmodtager med en selvstændig virksomhed som hovedbeskæftigelse, så kan du ikke tegne en lønforsikring hos OK.

Læs mere om OK Lønforsikring