Hvad er SundhedsNavigator i OK Sundhedsforsikring?

SundhedsNavigator er et gratis tilbud til dig der har en OK Sundhedsforsikring, hvor du kan kontakte en gruppe læger og sygeplejesker for at få sparring i relation til dine behandlingskrævende helbredsproblemer.

De svarer på dine spørgsmål og hjælper dig hurtigt igennem sundhedssystemet – også selvom forsikringen ikke dækker.

Du kan benytte SundhedNavigator allerede fra du tegner forsikringen og kontakte dem alle ugens syv dage mellem kl. 8.00 – 17.00, 365 dage om året.

Læs mere om OK Sundhedsforsikring