Hvad koster en OK Sundhedsforsikring?

Prisen på OK Sundhedsforsikring starter ved 141 kr. pr. måned, men afhænger af din alder, så find din nøjagtige pris i skemaet på siden her​.​ Vores sundhedsforsikring er for alle, og den fortsætter, så længe du ønsker det. Der er altså ingen aldersbegrænsning på OK Sundhedsforsikring.

Tegner du en sundhedsforsikring hos OK, har du en af de billigste sundhedsforsikringer på markedet - uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Læs mere om OK's forsikringer

Læs mere om OK Sundhedsforsikring