Hvad skal jeg gøre, hvis jeg skal bruge min OK Sundhedsforsikring?

Ved anmeldelse af en skade til OK Sundhedsforsikring kan du kontakte vores sundhedsteam telefonisk alle hverdage i tidsrummet 08-17 samt i weekender og helligdage i tidsrummet 09-12. Ved akut krisehjælp har vi døgnåben telefonisk service.

Ringer du udenfor vores åbningstid, vil du via hovednummeret blive omstillet til vores akutte vagttelefon.

Dansk Sundhedssikring kan træffes på tlf. 70 20 61 21.
Fax: 88 32 64 68
E-mail: sundhedsteam@ds-sundhed.dk

Læs mere om OK Sundhedsforsikring