Hvor stor er egenbetalingen ved f.eks. fysioterapeut, hvis man tegner en OK Sundhedsforsikring?

​Hos OK Sundhedsforsikring er der ingen egenbetaling. Sundhedsforsikringen betaler for det antal rimelige og nødvendige behandlinger, som der er lægelig begrundelse for.

Behandlingen skal som udgangspunkt ske i Dansk Sundhedssikrings kvalitetssikrede netværk.

Læs mere om OK Sundhedsforsikring