Hvad er kriterierne for, at jeg kan være tilmeldt automatisk levering fra OK?

For at blive tilmeldt automatisk levering for fyringsolie fra OK, har vi brug for at vide:

• Årsforbrug på fyringsolie
  • Olietankens størrelse
  • Om oliefyret er slukket i en periode, f.eks. hen over sommeren
  • Om du har en alternativ energikilde, f.eks. brændeovn som bruges flittigt.

Bemærk, har du en alternativ energikilde, kan vi ikke tilbyde automatisk levering, da vi så ikke har mulighed for at forudsige dit forbrug af fyringsolie.

Mere om automatisk levering fra OK