Hvad gør jeg, hvis mit forbrug af fyringsolie ændrer sig?

Hvis der sker ændringer i dit forbrug af fyringsolie, og du har en aftale om automatisk levering fra OK, er det vigtigt, at du kontakter OK, så vi kan få vores system opdateret, og dermed sikre at vi leverer din fyringsolie til tiden.

En ændring i dit forbrug af olie kan f.eks. være tilbygning af huset eller ændringer i antal af personer i husstanden.

Mere om automatisk levering fra OK