Hvordan beregner OK, hvornår jeg skal have leveret fyringsolie med automatisk levering?

OK beregner dine fyringsolieleveringer ud fra det årsforbrug, du oplyser samt graddagene udenfor. Det vil sige, at der tages højde for, hvis der kommer store temperatursvingninger.

Derudover er det vigtigt for os at vide, hvis du slukker fyret i en bestemt periode, således vi kan tage højde for dette.

Læs mere om automatisk levering fra OK