Hvorfor modtager jeg ikke Bonus Taletid eller Bonus Data fra OK Mobil?

Hvis du er kunde hos OK Mobil og også har et OK Benzinkort, så optjener du Bonus Taletid eller Bonus Data, når du tanker brændstof med dit benzinkort. Det kan undtagelsesvist ske, at IT-systemet ikke kan matche dit OK Benzinkort med dit OK Mobil-telefonnummer.

Hvis du ikke kan se dit tilknyttede OK Benzinkort, når du logger ind på Min OK Mobil senest 1 uge efter du er blevet OK Mobil-kunde, så kontakt OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33.​

Log ind på Min OK Mobil