Hvorfor modtager jeg ikke Bonus Taletid eller Bonus Data fra OK Mobil?

Hvis du er kunde hos OK Mobil og også har et OK Benzinkort, så optjener du Bonus Taletid eller Bonus Data, når du tanker brændstof med dit benzinkort. Det kan undtagelsesvist ske, at IT-systemet ikke kan matche dit OK Benzinkort med dit OK Mobil-telefonnummer.

Tjek at dit benzinkort er tilknyttet dit OK Mobil-telefonnummer på Min OK. Hvis du ikke kan se dit tilknyttede OK Benzinkort, så kontakt OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 2270 10 20 22.​

Log ind på Min OK