Hvad er mms?

Mms står for Multimedia Message Service. Mms-beskeder svarer til sms-beskeder, men kan ud over tekst også indeholde video, billeder og lyd. Med mms kan du også uploade billeder og tekst til f.eks. blogs, og du kan sende mms'er til almindelige e-mailadresser.

De fleste mobiltelefoner kan sende og modtage mms-beskeder. Hvis du ikke kan sende og modtage mms'er, kan det være fordi din mobil ikke er sat op til mms.

En mms-besked kan højst fylde 300 KB. I praksis vil de fleste mobiltelefoner automatisk tilpasse billeder/videoer, så de får en fornuftig størrelse for mms.

Læs også 'hvad er sms?'

Læs mere om OK Mobils pakker