Hvor hurtigt kan OK installlere en luft til vand-varmepumpe?

Det tager typisk 1-2 dage at installerer en luft til vand-varmepumpe, hvis du vælger OK som din varmepumpe leverandør. Selvom installationsprocessen er relativ hurtig og simpel, er det vigtigt at det ikke bliver en forhastet proces eftersom kvaliteten af monteringen har stor indflydelse på din realiserede besparelse. Derfor anbefaler vi også, at du får en professionel til at gøre arbejdet, så du kan være sikker på, at du får det optimale ud af din varmepumpe.

Kan jeg selv installerer en luft til vand-varmepumpe?

Når man skal have installeret en luft til vand-varmepumpe er der flere dele, som skal håndteres af en professionel. Først og fremmest skal rørforbindingen mellem indedel og udedele, som fragter kølemidlet fra varmepumpens udedel til indedelen håndteres af en professionel. Samtidig skal tilslutningen af strøm til varmempumpen håndteres af en professionel for at sikre, at der ikke er nogle potentielle brandfare ved tilslutningen.

Eftersom disse to dele udgør en væsentlig del af installationen af en luft til vand-varmepumpe vil vi derfor altid anbefale, at du får en professionel til at foretage hele installationen. Dermed sikrer du, at den ikke montereres forkert, og slipper for alle bekymringerne ved at bestille elektrikere, VVS'ere og kølefolk.

Læs mere om installation af luft til vand-varmepumper

Hvordan virker en luft til-vand-varmepumpe