Kan jeg få reduceret elafgift?

Hvis din bolig opfylder betingelserne i Bygnings- og Boligregistret (BBR), er du berettiget til at få reduceret elafgiften på den del af elforbruget der ligger over 4.000 kWh om året.

• Tjek om du allerede har fået reduceret din elafgift. Dette vil fremgå på din regning.
  • Tjek at du bruger en af følgende opvarmningsformer: Jordvarmeanlæg, luft-til-luft varmepumpe, luft-til-vand varmepumpe eller elvarme.
  • Tjek at din bolig er registreret i kommunens BBR-register som helårsbolig og med el som primær opvarmning.
  • Ring ind til os på 89 32 25 2889 32 25 28a> og så hjælper vi dig med at registrere din bolig.
  • Vi sender din ansøgning videre til BBR.

Din elafgift ville blive reduceret når vi har registreret det i vores system. Du vil derefter kunne se reduktionen på din elregning.