Kan jeg selv installere min varmepumpe?

Når du køber en varmepumpe hos OK,​ er prisen altid inklusiv installation. Vi samarbejder med Vølund Varmeteknik og dygtige VVS-installatører, som har stor erfaring med at installere varmepumpeanlæg, så de fungerer så effektivt som muligt.

Ifølge loven må kun en autoriseret VVS-installatør tilslutte vand og varme. Desuden kræver det en del kendskab til varmepumper at installere dem korrekt og driftmæssigt forsvarligt. Det vil derfor IKKE være muligt selv at installere din varmepumpe, når du køber den hos OK.​​​​​​

Se fordelene med OK som leverandør