Parkér med OK-appen og få gavekort på 100 kr.

Lige nu får du et OK Gavekort på 100 kr. til brændstof og bilvask, første gang du parkerer med OK-appen. Se her på siden, hvordan du kommer i gang med appen og får dit gavekort.

1

Hent OK-appen, hvor du plejer at hente apps

For at komme i gang med OK-appen, skal du hente den, hvor du plejer at hente apps til din telefon. Har du en iPhone, henter du appen i App Store. Har du en Android-telefon, henter du appen i Google Play.

Når du har hentet appen, skal du logge ind med din profil eller oprette en for at komme i gang.

          

Mobiltelefon med OK-appen download-visning i App Store

2

Parkér nemt med OK-appen

Med OK-appen slipper du for jagten på p-automaten og lange køer. Du kan nemt finde nærmeste parkeringsmulighed og starte, stoppe eller forlænge din parkering.

I appen kan du også planlægge turen hjemmefra og starte rutevejledningen til et parkeringsområde og meget, meget mere.

Få gavekort på 100 kr.

Mobil i hånd - parkér med OK's app

3

Sådan får du gavekortet

Når du har parkeret med OK-appen for første gang, får du et gavekort på 100 kr., som du kan bruge til brændstof og bilvask hos OK.

Der kan gå op til 20 minutter efter din parkering, før du kan se gavekortet i appen. Under 'Beskeder' i appen får du en vejledning til gavekortet, og du kan altid finde gavekortet i oversigten over dine betalingsmidler.

App-budskab til parkeringskampagne

Du kan også nemt tanke og vaske med OK-appen

Måske din bil ikke er den hurtigste på tanken, men du kan blive den hurtigste til at tanke. Et par tryk i OK-appen, så tanker du. Og med bilvask i appen kan du roligt blive siddende, tage en slapper og betale direkte fra forsædet - hurtigt og enkelt.

Personer med headset

Kundeservice har altid åbent

Ring 89 32 24 5289 32 24 52

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top