Erik Larsen

​Født: 4. december 1958

Gruppe: Øst/Forbruger

Medlem af OK’s hovedbestyrelse siden: 2012​

Baggrund:

- Jeg stammer fra Oreby ved Skælskør og blev i 1979 uddannet landmand. Efter et par år som bestyrer på en gård, købte jeg i 1982 min første landbrugsejendom, og jeg har siden dengang været selvstændig. Igennem årene har jeg udviklet mit landbrug med søer og planteproduktion og producerer i dag omkring 19.000 slagtesvin om året.

Erik Larsen

Fritidsinteresser:

- Jeg er involveret i mange ting, så det er sparsomt med fritid, men når der er mulighed for det, kan jeg godt lide at gå på jagt.

Hvad var din bevæggrund for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i OK?

- Jeg har siddet i OK’s repræsentantskab i tre år og synes, det er en spændende virksomhed, som har mange udviklingsmuligheder. Desuden mener jeg også, at jeg via mine erfaringer har noget at bidrage med, og derfor gik jeg ind i bestyrelsesarbejdet.

Hvad er din mærkesag som bestyrelsesmedlem i OK?

- Det er en klar mærkesag for mig, at OK forbliver et andelsselskab, hvor det er medejerne, der har ejerskabet. Derudover er det også meget vigtigt, at der sker en bred forretningsudvikling, så vi har flere ben at stå på

Hvorfor er andelstanken stadigvæk en god tanke?

- Det er den for mig, fordi man får et ejerskab til virksomheden, og står sammen med andre omkring den. Man løfter i flok, og det er for mig en god ting. Samtidig kan jeg også rigtig godt lide den direkte indflydelse, man har som medejer i et andelsselskab som OK.

Øvrige tillidshverv

  • Bestyrelsesmedlem i Danish Crown
  • Bestyrelsesmedlem i Tulip Food Company
  • Bestyrelsesmedlem i Virksomhedsbestyrelsen – Landbrug & Fødevarer
  • Næstformand i Dansk Svineproduktion – Landbrug & Fødevarer
  • Medlem af Regionsudvalget Øst i Nykredit

Mød hovedbestyrelsen

Se medlemmerne af OK's hovedbestyrelse og læs mere om hvert medlem.

Se OK's hovedbestyrelse

top