Hvordan får jeg den bilvask, der er med i mit Falck Vejhjælps-abonnement?

​Hvis du er Falck Vejhjælps-kunde, får du 12 bilvaske hos OK om året.

Når du har bestilt din bilvask ved at logge ind på www.falck.dk, modtager du en sms fra OK med et gavekort til en bilvask.

Sådan bruger du gavekortet i vaskehallen:

1. Kør din bil ind i vaskehallen
  2. Besvar sms'en med teksten: OK Falck xxxx (xxxx erstattes af de fire tal i ID nr., som står på betalingsautomaten)
  3. Vælg "Hurtigvask" på automaten, og tryk godkend

Find den nærmeste OK vaskehal her

Har du spørgsmål, kan du kontakte OK på 89 32 22 62.

Bemærk

Sms'en gælder kun i den måned, hvor du har bestilt bilvasken. Du skal logge ind hver måned for at bestille en ny bilvask. ​Gavekortet er knyttet til dit mobilnummer, derfor kan du ikke videresende det.

Gavekortet gælder til en Hurtigvask i OK's vaskehaller og beløbet kan ikke ændres.

Læs mere om bilvask hos OK