Hvordan får jeg den bilvask, der er med i mit Falck Vejhjælps-abonnement?

​Hvis du er Falck Vejhjælps-kunde, får du 12 bilvaske hos OK om året.

Når du har bestilt din bilvask ved at logge ind på www.falck.dk, eller downloadet Falcks app, kan du en gang månedligt vaske hos OK.

Sådan starter du din bilvask i Falcks Vejhjælps-App

1. Kør din bil ind i vaskehallen
  2. Forlad bilen og gå hen til betjeningspanelet i kunderummet
  3. Åben Falck vejhjælp app'en og indtast det ID-nummer du finder på betjeningspanelets skærm
  4. Vent et øjeblik til standeren aktiveres. Vælg vasken på standeren, og tryk godkend for at starte bilvasken.

Sådan bruger du sms-gavekortet i vaskehallen:

1. Kør din bil ind i vaskehallen
  2. Forlad bilen og gå hen til betjeningspanelet i kunderummet
  3. Besvar sms'en med teksten: OK Falck xxxx (xxxx erstattes af de fire tal i ID nr., som står på betalingsautomaten)
  4. Vent et øjeblik til standeren aktiveres. Vælg vasken på standeren, og tryk godkend for at starte bilvasken.

Find den nærmeste OK vaskehal her

Har du spørgsmål, kan du kontakte OK på 89 32 24 5289 32 24 52.

Bemærk

Sms'en gælder kun i den måned, hvor du har bestilt bilvasken. Du skal logge ind hver måned for at bestille en ny bilvask. ​Gavekortet er knyttet til dit mobilnummer, derfor kan du ikke videresende det.

Gavekortet gælder til en Hurtigvask i OK's vaskehaller og beløbet kan ikke ændres.

Læs mere om bilvask hos OK

Vask din bil på en af OK's mange tankstationer