Hvordan afmelder jeg mit Fri Vask abonnement?

​Afmelding af Fri Vask skal ske skriftligt. Du afmelder dit abonnement enten på 'Min OK' under menupunktet 'Fri Vask' som du finder under din benzinkortkonto. Du kan også afmelde OK Fri Vask ved at sende en mail til ok@ok.dk.

Medlemskabet kan opsiges inden den 15. i måneden til ophør ved udgangen af samme måned. Da medlemskabet er forudbetalt, vil der ikke ske refusion af betalinger.