Hvad er Fri Vask?

​Med OK Fri Vask kan du ubegrænset vaske den tilmeldte bil efter kl. 18.00, og til vaskehallen lukker. OK Fri Vask gælder alle ugens dage og koster 149 kr. pr. måned.

Alle OK's 165 vaskehaller i Danmark tilbyder Fri Vask. Du kan derfor frit vælge, hvor du vasker bilen - og frit vælge vaskeprogram med undtagelse af specialvasken 'Svanen', som udbydes i udvalgte vaskehaller.​

Læs mere om Fri Vask

Find nærmeste OK vaskehal