Må jeg vaske flere biler på mit Fri Vask abonnement?

Nej, det må du ikke. Dit Fri Vask abonnement gælder kun til den tilmeldte bil. Ønsker du yderligere biler tilmeldt til Fri Vask, kan du tilmelde et nyt kort og derved tegne et abonnement yderligere.​

Læs mere om Fri Vask

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem