Hvor og hvordan tilmelder jeg mig Fri vask?

​​Du kan tilmelde dig Fri Vask ved at følge linket herunder. Du skal blot oplyse:

  • Bilens registreringsnummer
  • Dit OK-kortnr.

og vælge hvilken vaskehal, der skal være din primære, samt hvornår dit Fri Vask-abonnement skal starte.

Tilmeld Fri Vask

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem