Hvor hurtigt kan jeg skifte til el fra OK?

​Hvis du vil skifte til OK som din el-leverandør, kan aftalen startes ca. en måned fra bestillingsdatoen.

Prøv OK's elprisberegner

OK har lavet en elprisberegner, så du kan få et retvisende svar på, hvor meget du skal betale, hvis du bestiller el fra OK. Beregneren er simpel at bruge, du skal bare indtaste:

• dit årlige elforbrug
  • din adresse
  • og vælge den type el, du gerne vil have en pris

- og så skal du klikke 'beregn'. Så beregner vi din elpris hos OK for dig.​

Beregn din elpris her