Hvor hurtigt kan jeg skifte til el fra OK?

​Hvis du vil skifte til OK som din el-leverandør, kan elaftalen startes ca. en måned fra bestillingsdatoen.

Det tager kun 3 minutter at skifte elselskab og OK klarer alt det praktiske i forhold til at flytte din elaftale.

Hvordan skifter jeg elselskab?

Prøv OK's elprisberegner

OK har lavet en elprisberegner, så du kan få et retvisende svar på, hvor meget du skal betale, hvis du bestiller el fra OK. Beregneren er simpel at bruge, du skal bare indtaste:

• dit årlige elforbrug
  • din adresse
  • og vælge den type el, du gerne vil have en pris på

- og så skal du klikke 'beregn'. Så beregner vi din elpris hos OK for dig.​

Beregn din elpris her