Hvordan skal jeg forholde mig til svamp og insektskader ift. sommerhusforsikring?

​Vi anbefaler, at du vælger tilvalgsdækningen 'Svamp og Insekt' til din OK Sommerhusforsikring.

Gør du det, er du dækket ved skade forårsaget af træødelæggende svampe og insekter, så længe skaderne er konstateret og anmeldt i forsikringstiden og indtil 6 måneder efter forsikringens ophør.

Læs mere om OK Sommerhusforsikring

Sommerhus med flagstang og Dannebrogsflag på blå sommerhimmel