Hvornår træder mit skifte til en EU-pakke i kraft?

​Du kan til hver en tid skifte din mobilpakke på Min OK.

Hvis du skifter til en OK Mobil-pakke med en højere pris, så sker ændringen med det samme. Du bliver derfor opkrævet differencen mellem dit tidligere og dit nye abonnement. Skifter du til en mobilpakke med samme pris eller lavere pris, så sker ændringen og betalingen ved næste månedsskifte.

Husk, at du skal tilmelde dig en EU-pakke mindst 24 timer inden afrejse fra Danmark, for at være sikker på at det virker.

Se OK Mobils pakker