Kræver det noget særligt af min mobiltelefon at få 4G-forbindelse?

Ja, det kræver at din telefon er 4G klar. Alle de nyeste telefoner på markedet er klar til 4G-netværk. Hvis telefonen bruger mikro- eller nanosimkort, så er den klar til 4G-forbindelse.

Du er velkommen til at kontakte OK Mobils kundeservice, hvis du er i tvivl om din telefon er klar til 4G.

Desuden skal dit mobilabonnement indeholde 4G - det gør alle OK Mobils pakker og mobilt bredbånd allerede. Og så skal der selvfølgelig være 4G-dækning, der hvor du befinder dig.

Se dækningskort