Hvad betyder ’EU roaming’?

​'EU roaming' betyder at du har mulighed for at bruge dit abonnement i EU uden at skulle betale ekstra. Hos OK Mobil kan du vælge en 'EU-pakke'. Kunder, der tager til udlandet har det antal timer til rådighed, som er inkluderet i deres pakke, samt fri sms og mms.

Du kan bruge en del af din data i udlandet - mængden beregnes ud fra en såkaldt 'Fair usage policy'.

Læs mere om Fair usage policy

Læs også mere om reglerne for roaming i EU på  Energistyrelsens hjemmeside

Se OK Mobils pakker