Er der fordele ved at installere en varmepumpe frem for f.eks. et pillefyr?

Ja, der er flere fordele ved at vælge en varmepumpe frem for træpillefyr.

Driftsøkonomien i varmepumper forbedrer sig hele tiden og er fuldt på højde med og i en del tilfælde bedre end for træpillekedler. Specielt hvis du regner din egen timeløn ud til at vedligeholde træpillefyret.

Med en varmepumpe er der:

• Ingen rensning
  • Intet snavs
  • Ingen opbevaring af træpiller
  • Ingen pasning
  • Du er ikke afhængig af andre, når du er bortrejst

Læs mere om fordelene med en varmepumpe