Er det dyrt i strøm at have en varmepumpe?

En varmepumpe bruger elektricitet, og trods stigende elpriser er det alligevel en rigtig god forretning at anskaffe sig en varmepumpe.

For hver enhed elektricitet du bruger, kan du få op til 5 enheder igen. Udnyttelsen af energien er så effektiv, at en god varmepumpe typisk kan reducere varmeudgifterne med op til 50 %. Med mindre du før har brugt elvarme i dit hus, vil dit elforbrug naturligvis blive lidt større end før. Til gengæld bliver din samlede varmeregning langt billigere. ​​

Husk, at du med vores nye varmepumpeberegner kan beregne, hvor meget du kan spare ved at anskaffe dig en varmepumpe​.​​​​

Prøv varmepumpeberegneren