Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

​Både luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper er 100 % løsninger, som kan bruges både til opvarmning af hus og brugsvand. Uanset hvilken løsning du vælger, er der som udgangspunkt store besparelser at hente. En luft til vand-varmepumpe og en jordvarmepumpe​ er som regel tjent ind igen i løbet af 8-10 år - alt afhængig af størrelsen på dit hus, opvarmningsform og nuværende forbrug.

Læs mere om valg af varmepumpe her

For at få en løsning, der er skræddersyet til dig, anbefaler vi et uforpligtende besøg af en af vores tekniske konsulenter.​​​​

Bestil uforpligtende rådgivning