Hvor meget kan jeg spare med en varmepumpe?

​Det er forskelligt, hvor meget man kan spare med en varmepumpe​, og det er blandt andet parametre som opvarmningsform, finansieringsløsning og forbrug, der påvirker, hvor meget du kan spare.

Med OK's varmepumpeberegner kan du faktisk selv regne ud, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe som opvarmningsform​ frem for olie og naturgas. Varmepumpeberegneren er hurtig og nem at bruge, du skal bare udfylde 3 simple spørgsmål, og så kan du se, hvor meget du kan spare med en varmepumpe​ fra OK.​​​​

Prøv OK's varmepumpeberegner