Hvor meget fyringsolie bruger man?

Et gennemsnitligt årligt forbrug af fyringsolie ligger på omkring 2.500 liter. Prisen for olien vil variere afhængig af den aktuelle listepris på fyringsolie​ og eventuelle rabatter.

Forbruget af fyringsolie er naturligvis forskelligt fra husstand til husstand, fra familie til familie og ikke mindst fra vinter til vinter. Har du andre varmekilder end oliefyret, vil det naturligvis også kunne mærkes på fyringsolieforbruget.

Vinteren har vi ingen indflydelse på, da temperaturen svinger fra år til år. Du har dog selv indflydelse på din bolig og boligens isoleringsevne, og selv små tiltag kan gøre underværker for dit forbrug af fyringsolie.

Beregn din pris på fyringsolie hos OK