Hvordan bliver jeg fyringsoliekunde hos OK?

​Du har altid to muligheder for at blive fyringsoliekunde hos OK.

• Du kan bestille fyringsolie online via vores hjemmeside, hvor du vil blive oprettet som ny kunde hos OK, så snart vi modtager din ansøgning/bestilling. Når du bestiller fyringsolie online kan du betale med kreditkort ved bestilling, eller du kan vælge delbetaling eller OK Varmekonto.

Læs mere om betaling af fyringsolie hos OK

• Alternativt kan du ringe til os på tlf. 70 10 20 33, og tale med en af vores konsulenter, som kan oprette dig som ny oliekunde hos OK.

Læs mere om fyringsolie fra OK