Hvad gør jeg, hvis jeg er løbet tør for fyringsolie?

OK leverer normalt fyringsolie inden for 5 hverdage efter, at du har bestilt. Står du pludselig i en akut situation, gør vi alt, hvad vi kan for at levere hurtigt til dig. Ring til os på tlf. 89 32 24 5189 32 24 51.

Ved levering samme dag opkræves et tørløbsgebyr på 300,00 kr. inkl. moms., såfremt det er muligt for os at levere fyringsolie til dig samme dag.

Bestil fyringsolie fra OK