Hvad kan jeg få i rabat, når jeg ringer til OK og bestiller fyringsolie?

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 89 32 24 5189 32 24 51 og tage en snak med os om dine rabatmuligheder på fyringsolie fra OK​.

F.eks. hvis du har behov for ekstra hurtig levering eller andre specielle ønsker, så anbefaler vi dig at ringe til os.

Hvis du kan betjene dig selv online, så kan du med det samme se, hvad din pris og rabat er i vores prisberegner.

Indtast det antal liter du ønsker at bestille og derefter hvad du evt. vil tilvælge af andre services, så kan du med det samme se din rabat og samlede pris for fyringsolien.

Se din pris og rabat på fyringsolie fra OK