Har OK svovlfattig fyringsolie?

Ja, det har vi. Al vores fyringsolie er svovlfattig og af god kvalitet, og kan bruges i alle typer oliefyr. Olien kommer fra Nordsøen og indeholder langt mindre svovl end f.eks. olie fra Mellemøsten.

Læs mere om hvor OK's olie kommer fra

Læs mere om OK's fyringsolie

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem