Hvad får jeg, når jeg bestiller fyringsolie hos OK?

Når du køber fyringsolie fra OK, er du sikker på at få olie til en konkurrencedygtig pris. Men du får meget mere end det. Du får nemlig altid olie i høj kvalitet, inkl. forsikring mod olieudslip.

Desuden er du garanteret høj service, både når du ringer til os og når vores søde lokalkendte chauffører leverer som aftalt og til tiden.

Du kan beregne din pris på fyringsolie hos OK i vores beregner, og se hvilke rabatter du får og din eventuelle Coop-bonus på olien

Læs mere om OK Fyringsolie