Leverer OK fyringsolie til danske øer?

OK leverer som udgangspunkt kun til brofaste øer. Der kan dog være specielle leveringsdage eller aftaler om levering af fyringsolie på de forskellige ikke-brofaste øer.

På Bornholm har vi eksempelvis en aftale om at levere fyringsolie til Coop-medlemmer og vi tilbyder ikke nogen rabatter.

Bor du på en brofast ø og ønsker olie fra OK, så ring på tlf. 70 10 20 33, så tager vi en snak om muligheden for at få leveret fyringsolie fra OK.

Læs mere om fyringsolie fra OK