Kan jeg selv hente min fyringsolie hos OK?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde, at du selv kan hente din fyringsolie hos OK. Til gengæld kører vores mere end 100 chauffører land og rige rundt hver eneste dag med fyringsolie til hele Danmark inkl. brofaste øer.

Når OK leverer er du sikker på at sikkerheden er i top, du slipper for besværet selv og vi kommer som aftalt – også når det virkelig haster.

Læs også 'Hvor hurtigt kan OK levere fyringsolie?'

Læs mere om fyringsolie fra OK